Unga ASOV träffades under våren i Linköping.

Kylan låg så klart kvar i luften i slutet av mars. Efter alla oroligheter i Stockholm och Skarpnäck, vår utgångspunkt i Stockholm, var det väldigt skönt att få möjlighet att byta miljö och träffa våra gamla vänner som också oroat sig. Solens strålar värmde något i ansiktet för oss som mest var åskådare till fotbollsmatcherna som spelades. Spelarna höll sig såklart varma.

Efter fotbollen bjöds det på nya dansmoves av våra grymma deltagare på inomhusscenen. Utöver aktiviteterna är det alltid lika roligt att samla ungdomarna från norr till söder och vad är väl en Unga ASOV träff utan att fylla magen under resfärden med en hamburgare.

Är du intresserad av dansvideor hänvisar vi till Instagram, in och följ oss på:

unga_asov_riksförbund    unga_asov_sundsvall    unga_asov_skellefteå

Vi ses, ta hand om varandra!