SAMTALET OM VÅLD OCH NORMER

SAMTALET OM VÅLD OCH NORMER

En fredagskväll i moderföreningens lokal där träffades flertalet ungdomar för att diskutera våld och normer. Hur ska en man bete sig? Hur beskrivs en man..? Det var några av frågorna som diskuterades under samtalet. Det var kul att många unga ville ta sig till mötet som ägde rum under fredagskvällen. Vi snubblade även in på valet som är runt...

VALDAG: UNGA ASOV HAR RÖSTAT

VALDAG: UNGA ASOV HAR RÖSTAT

Valdag Idag har vi på Unga ASOV röstat. Vi hoppas och önskar att ni också tar er ut till vallokalerna för att rösta. Att ha rösträtt är inget som man får ta för givet. Ut och utnyttja er rösträtt!  

VALFEST LINKÖPING

VALFEST LINKÖPING

På lördag 10/9 har Unga ASOV tillsammans med Charo och Skäggetorps FK en valfest Det kommer och bjudas på mat, dans och glädje! Tid: 15:00 Plats: Aktivitetsparken, Skäggetorp Vi ses!

SAMTAL: VÅLD OCH NORMER

SAMTAL: VÅLD OCH NORMER

På fredag 9/9 två dagar före valet bjuder Unga ASOV in unga till samtal om våld och normer. Vi kommer även tala om varför det är viktigt att utnyttja sin röstrött, Tid: 16:00 Plats: Skarpnäcks allé 25, Kulturhuset Målgrupp: Killar Vi ses!

DANS FÖR UNGA ÄR ÅTER IGÅNG

DANS FÖR UNGA ÄR ÅTER IGÅNG

Afrodans blev en succé i Skarpnäcks kulturhus när alla mellan 6-15 år är välkomna att lära sig dansa med våra duktiga dansledare.   Det var kul att se båda gamla och nya ansikten på terminens första danslektion. Vi hoppas att alla som medverkade tyckte att det var kul och att vi ses på nytt även nästa fredag.   Vi vill passa på att tacka våra...

FOTBOLL I LINKÖPING

FOTBOLL I LINKÖPING

Fotboll i Linköping Det var fotboll på dagens agenda när Unga ASOV från Linköping höll en fotbollsturnering. Ögonmåttet tydde på att det dök upp cirka 300 människor till sammankomsten. De inblandade tyckte att det var en succéafton som innehöll bra väder och god mat! Önskar er en fortsatt trevlig sommar!  

ÅTERUPPLEV FESTIVALEN

Det var en härlig 4e juni och för er som missade eller vill återuppleva dagen, här kommer youtube-videon från ASOVTV på Unga ASOVs festival.

UNGA ASOV FESTIVAL

Vårens danstermin är redan till ända det firar vi med festival. En festival som alla är varmt välkomna att delta i.  Kom förbi Skarpnäcks kulturhus på lördag och njut av härlig musik och fantastiska dans.   

UPPLEV 1:A MAJ 2022 IGEN

UPPLEV 1:A MAJ 2022 IGEN

WOW, vad vi är stolta över Unga ASOVs deltagande i årets första majtåg. Här kommer bilder och videor på både våra fantastiska dansare och Serges tal. Enjoy! 

DEMONSTRERA FÖR TRYGGA ORTER

  DEMONSTRERA MED OSS DEN 1:a MAJ I Kungsträdgården den 1a maj kommer du att få se oss håla tal och dansa tillsammans med våra samarbetsorganisationer och aktivister.  Möt upp oss redan kl. 12.00 för att en timma senare marschera genom staden för att sprida vårt budskap om trygga orter. Varmt välkomna, alla som känner sig dragna eller möt...