Hösten är här och därmed har även premiären för Unga ASOVs 5:e danstermin gått av stapeln. Det märktes tydligt att Stockholms barn och unga längtat efter att dansen ska börja igen för på denna premiär slog vi deltagarrekord. Under premiären deltog nästan 70 barn och unga vilket ledde till att vi fick dansa både i danslokalen och i entréhallen för att få plats. Men det var inga problem, se så bra det gick i videorna nedan.

Vi är så glada att dansen är så uppskattad bland både barn och föräldrar och för det vill vi tacka våra grymma dansledare och instruktörer Apoline Mtambala, Eric Masamba och Ulrika Nyblom. Stort tack till föräldrar som stannar kvar för att uppleva sina barns talanger samt hjälper oss med ordning och reda när våra dansgrupper växer. Vi vill även tacka Kulturhusets cafe för gott fika och nu längtar vi så till nästa fredag för att få uppleva den gemensamma dansglädjen. 

Dansen är öppen för alla barn och unga och äger rum varje fredag i Skarpnäcks kulturhus. Vi möts i dans och glädje.